Facebook ile BağlanHoşgeldin Ziyaretçi Giriş Yap Kayıt Ol Siparişim Nerede? Bize Ulaşın
  • Güvenli Alışveriş
  • Kolay İade
  • %100 Orijinal Ürünler
Çerez Politikası

ISVEA EURASIA YAPI MALZ. SAN. TİC. A.Ş.

ÇEREZ POLİTİKASI AYDINLATMA METNİ

 

Çerez nedir?

 

İnternet sitemizi ziyaret ettiğinizde cihazınıza eklenen bilgi içeren küçük elektronik dosyalar çerez olarak ifade edilmektedir. Çerezler sanal dünyada geniş çerçevede kullanılan ve web tarayıcılarının otomatik ön kabule tanımlanması sebebiyle ziyaretiniz ile ilgili cihazınızın dil, ayarlar vb. bilgilerinin hatırlanmasına yardımcı olur.

 

Aydınlatma metni hakkında:

 

Isvea Eurasıa Yapı Malz. San. Tic. A.Ş.  (“Veri sorumlusu” olarak anılacaktır) olarak, çevrimiçi mecralarımızı ziyaretleriniz sırasında sizlerin deneyiminizi geliştirmek için çerezler, pikseller, gifler gibi bazı teknolojilerden (“çerezler”) faydalanmaktayız. Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.

 

İşbu Çerez Politikası Aydınlatma metninin amacı, tarafımızca işletilmekte olan www.banyomall.com  internet sitesinin (“Site”) işletilmesi sırasında Site ziyaretçileri (“İlgili kişi”) tarafından çerezlerin kullanımı ile elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizlere bilgi vermektir. İşbu metinde sitemizde hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullanabileceğimizi ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamak istiyoruz.

 

Veri sorumlusu olarak sitemizde kullandığımız çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya işlevlerini değiştirebilir veya sitemize yeni çerezler ekleyebiliriz. Dolayısıyla işbu aydınlatma metninde yer alan hükümlerin tarafımızca değiştirilmesi hakkını saklı tutmaktayız.

 

Kişisel verilerinizin veri sorumlusu tarafından işlenmesi hakkında daha detaylı bilgi için www.banyomall.com   adresinde yer alan Isvea Eurasi Yapı Malz. San. Ve Tic. A.Ş. Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası ile Isvea Eurasi Yapı Malz. San. Ve Tic. A.Ş.  Kişisel Verilerin Saklanması ve İmhası Politikası’nı okumanızı tavsiye etmekteyiz.

 

Çerezler neden kullanılabilir?

 

Bazı çerezler, daha önceki ziyaretlerinizde kullandığınız tercihlerin web sitesi tarafından hatırlanmasını sağlayarak, sonraki ziyaretlerinizin çok daha kullanıcı dostu ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmasını sağlar.

 

Ayrıca, web sitesinde bulunan üçüncü taraflara ait linkler, bu üçüncü taraflara ait gizlilik politikalarına tabi olmakla birlikte, gizlilik uygulamalarına ait sorumluluk veri sorumlusuna ait olmamaktadır ve bu bağlamda ilgili link kapsamındaki site ziyaret edildiğinde siteye ait gizlilik politikasının okunması önerilmektedir.

 

www.banyomall.com   web sitesinde Çerezler (cookies) ne için kullanılmaz?

 

Adınız, soyadınız, adresiniz, şifreniz, kredi ya da banka kart bilgileriniz gibi hassas şahsi nitelikteki bilgileri kullandığımız çerezlerde depolamayız.

 

Çerez türleri nelerdir?

 

Ana kullanım amacı kullanıcılara kolaylık sağlamak olan çerezler, temel olarak 4 ana grupta toplanmaktadır:

Oturum çerezleri: Internet sayfaları arasında bilgi taşınması ve kullanıcı tarafından girilen bilgilerin sistemsel olarak hatırlanması gibi çeşitli özelliklerden faydalanmaya olanak sağlayan çerezlerdir ve internet sitesine ait fonksiyonların düzgün bir şekilde işleyebilmesi için gereklidir.

Performans çerezleri: Sayfaların ziyaret edilme frekansı, olası hata iletileri, kullanıcıların ilgili sayfada harcadıkları toplam zaman ile birlikte siteyi kullanım desenleri konularında bilgi toplayan çerezlerdir ve internet sitesinin performansını arttırma amacıyla kullanılmaktadır.

Fonksiyonel çerezler: Kullanıcıya kolaylık sağlanması amacıyla önceden seçili olan seçeneklerin hatırlatılmasını sağlayan çerezlerdir ve internet sitesi kapsamında kullanıcılara gelişmiş Internet özellikleri sağlanmasını hedeflemektedir.

Reklam ve üçüncü taraf çerezleri: Üçüncü parti tedarikçilere ait çerezlerdir ve internet sitesindeki bazı fonksiyonların kullanımına ve reklam takibinin yapılmasına olanak sağlamaktadır.

Bilgilendirme çerezleri: Bu çerezler kullanıcıları ilgilendiren bilgilendirmelerin gösterilmesi için kullanılır. Ayrıca her kullanıcının bir bilgilendirme görme sayısını sınırlandırır ve veri sorumlusunun bilgilendirme çalışmalarının etkinliğini ölçmesine yardımcı olur. Web sitesinde gezinirken, kullanıcılar veri sorumlusunun aygıtlarına bu çerez türlerini indireceğini ve kullanıcı gelecekte veri sorumlusunun web sitesini ziyaret ettiğinde bunlara başvuracağını kabul etmektedir.

 

Çerezlerde depolanan bilgileri kim kullanır?

 

Web sitemizi ziyaretleri sırasındaki kullanıcıların deneyimini iyileştirmek amacıyla tarafımızdan talep edilen hizmetleri sunmak için harici kuruluşlar tarafından kullanılan ve yönetilen ve aşağıda "üçüncü taraf çerezleri" olarak tanımlananlar hariç web sitemizdeki çerezlerde depolanan bilgiler özel olarak yalnızca bizim tarafımızdan kullanılırlar. Bu "üçüncü taraf çerezleri"nin ana kullanım amaçları erişim istatistikleri elde etmek ve gerçekleştirilen ödeme işlemlerinin güvenliğini garanti etmektir.

 

Bu web sitesinde Çerez kullanımını nasıl önleyebilirim?

Yukarıda belirtilen sınırlamaları göz önünde bulundurarak bu web sayfasında çerez kullanımını önlemeyi tercih ederseniz öncelikle tarayıcınızdaki çerez kullanım özelliğini devre dışı bırakmanız sonra da bu web sitesiyle ilişkilendirilen kaydedilmiş çerezleri silmeniz gerekecektir. Çerez kullanımını önleme seçeneğini dilediğiniz herhangi bir anda kullanabilirsiniz.

 

Çerez kullanımını nasıl devre dışı bırakıp önleyebilirim?

 

Bu web sitesinde kullanılan çerezleri dilediğiniz herhangi bir anda sınırlandırabilir, bloke edebilir ya da silebilirsiniz. Her tarayıcının ayarlar menüsü farklı olduğundan Çerezler normal olarak "Tercihler" ya da "Araçlar" menüsünde yapılandırılabilirler.

 

Bu web sitesinde özellikle hangi çerezler, ne amaçla kullanılmaktadır?

 

Veri sorumlusu olarak sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu amaçlar başlıca şunlardır:

 

·        Site’nin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek. Örneğin, oturum açan üyelerin Site’de farklı sayfaları ziyaret ederken tekrar şifre girmelerine gerek kalmaması.

·        Site’yi analiz etmek ve Site’nin performansını arttırmak. Örneğin, Site’nin üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Site’yi ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.

·        Site’nin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak. Örneğin, Site üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, Site’yi ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması.

 

Google Analytics (utma, utmb, utmc, utmz):

 

Google tarafından web sitesinde kullanıcı erişim bilgileri elde etmek amacıyla sunulan bir hizmet olan Google Analytics aracıyla web sitesinin gözlenmesine imkan sağlarlar. Kaydedilen bazı veriler şunlardır: kullanıcının web sitesini ziyaret sayısı, ilk ve son ziyaret tarihleri, ziyaretlerin süresi, kullanıcının web sitesine hangi sayfadan eriştiği, kullanıcının web sitesine erişmek için kullandığı arama motoru ve tıkladığı link, kullanıcının dünyanın neresinden eriştiği, vs. Bu çerezlerin yapılandırılması Google tarafından sunulan servis tarafından önceden belirlenmiştir ve web sitenizin kullanımına ilişkin çerez tarafından oluşturulan bilgiler Google, Inc (bir ABD şirketi). tarafından aktarılır ve depolanır. Bu nedenle kullandığı çerezler ve nasıl önlenebileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için Google Analytics gizlilik sayfasını, developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage incelemenizi tavsiye ederiz.

_utma (2 yıl)

_utmz (6 ay)

_utmc (oturum)

_utmb (30 dakika)

 

Sosyal medya widget'leri

 

Web sitesinde yer alan içeriklerle Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, vb. gibi çeşitli sosyal mecralarda ziyaretçilerimize işlem gerçekleştirme olanağı tanımak için sosyal medya widget'leri kullanabiliriz.

 

İlgili kişi olarak haklarınız nelerdir?

 

KVK Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

·        Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

·        Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

·        Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

·        Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

·        Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

·        KVK Kanunu ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

·        İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

·        Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

 

Söz konusu haklarınıza ilişkin taleplerinizi, www.banyomall.com    adresinde yer alan Isvea Eurasıa Yapı Malz. San. Tic. A.Ş. KVK Başvuru Formu’nda belirtilen yöntemlerle tarafımıza iletmeniz halinde başvurularınız en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Veri sorumlusunun KVK Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır. İlgili kişi, herhangi bir kişisel verisinin veri sorumlusu tarafından kullanılamaması ile sonuçlanacak bir talepte bulunması halinde Site’nin işleyişinden tam olarak faydalanamayabileceğini kabul ile bu kapsamda doğacak her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını beyan eder.

 

Bu aydınlatma metninin en son güncellendiği tarih : 01.09.2021

 

 

%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm Alışverişlerinizde Güvenle Ödeme Sağlayabilirsiniz.

%100 GARANTİLİ ÜRÜNLER

Tüm Ürünlerimiz İlgili Üreticiden Size Orijinal Olarak Satılır.

KREDİ KARTIYLA ÖDEME

Tüm Alışverişlerinizde Kredi Kartınızla Peşin Fiyatına 12 Aya Varan Taksit Seçenekleri ile Ödeme Yapabilirsiniz.

_lang_badge_title

_lang_badge_desc

Müşteri Hizmetleri

0216 314 87 87

Kampanya ve indirimlerden haberdar olun.